23.6 C
Tokyo

Μεσημεριανό στο Τοτσίγκι

 Στην ημερήσια εκδρομή μας στο Τοτσίγκι, μια στάση για μεσημεριανό στο εστιατόριο Νασούμπι Σοκούντο.

Κροκέτες καρχαρία, η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου. Βραστό χιτζίκι (ヒジキ, είδος θαλασσινού φυκιού) με σάλτσα σόγιας. Ζελέ με γεύση φράουλα. Ουντόν (うどん) νουντλς με ουάκαμε (ワカメ, άλλο είδος θαλασσινού φυκιού). Τουρσί από ραπανάκι νταϊκόν (大根). Ρύζι.

Φωτογραφίες: Τζούνκο Ναγκάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ