20 C
Tokyo

Χόσινο Χον-τέν, μια παραδοσιακή εταιρεία που παράγει σάλτσα σόγιας και μίσο στη Σεττάγια

©IAPONIA.GR/Junko Nagata

Η ιστορική περιοχή Σεττάγια στην πόλη Ναγκαόκα του νομού Νιιγκάτα είναι γνωστή για την παραγωγή μίσο, σάλτσας σόγιας και σακέ (έχουμε ήδη πάει στο  παλαιότερο παρασκευαστήριο σακέ του νομού). Η εταιρεία Χόσινο Χον-τέν (星野本店) παράγει σάλτσα σόγιας και μίσο (μπορείτε να δείτε τα προϊόντα στον ιστότοπο της εταιρείας).

Το κτίριο όπου στεγάζεται χτίστηκε στο τέλος της περιόδου Έντο (1603-1867) και πήρε τη σημερινή του μορφή με διάφορες προσθήκες που έγιναν μέχρι το τέλος της περιόδου Ταϊσό (1912-1926).

©IAPONIA.GR/Junko Nagata

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Klook.com